СВЕТИ САВА - школска слава

Већ традиционално у нашој школи се 27.јануара слави школска слава Св.Сава. На свечани дан сече се славски колач уз присуство свештеника Шабачке епархије, домаћина славе (ове године господина Видовића), директора, професора и ученика наше школе.

Светосавска прослава започела је Химном Св.Сави, коју је отпевао хор наших ученика. Затим су чланови драмске секције извели представу о животу и делу Св.Саве, коју су припремали уз помоћ ментора Татјане Манојловић, професора верске наставе у нашој школи. Програм је имао едукативни карактер и за циљ да млађим генерацијама што више приближи Савино дело.

У оквиру светосавске академије уручене су и награде за најбољи литерарни рад на школском такмичењу ученици Ивани Ђукић IV2, као и награда за најбољи ликовни рад на школском такмичењу ученици Тијани Глишић II5 поводом Савиндана. Директор школе је као и сваке школске славе новчано наградио ученике са одличним успехом, као и ученике који су донели награде са републичких такмичења.

Ове године руководство школе уручило је и награде запосленима који су се протекле школске године својим успехом, трудом и радом истицали у својим областима.

Надамо се и желимо да овакав начин награђивања постане пракса у нашој школи!